Vestran vesiosuuskunnan osuuskuntakokous 18.3.2024 klo 18.30

Vestran vesiosuuskunnan hallitus kutsuu osuuskunnan jäsenet osuuskunnan varsinaiseen vuosikokoukseen joka pidetään maanantaina 18.3.2024, Google Teamsin välityksellä.

Esityslista ja materiaalit, sekä linkki etäpalaveriin on lähetetty 13-14.2.2023 sähköpostitse kaikille jäsenille. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja mikäli et pääse osallistumaan, toimitetaan kokouksen pöytäkirja myös kokouksen jälkeen kaikille jäsenille.

okouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja mikäli et pääse osallistumaan, toimitetaan kokouksen pöytäkirja myös kokouksen jälkeen kaikille jäsenille.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan osuuskunnan hallituksessa tai aktiivijäsenenä, otamme mielellään vastaan viestiä halukkailta, tai mikäli on asia jota toivot hallituksen nostavan esille vuosikokouksessa.

Pyytäisime mahdollisia viestejä yllä olevaan liittyen toimitettavaksi hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen: hallitus@vestranvesiosuuskunta.fi viimeistään 26. helmikuuta, jotta asialista ehditään päivittämään ennen tulevaa kokousta.