Vestran vesiosuuskunnan osuuskuntakokous 2.3.2023 klo 18.00

Vestran vesiosuuskunnan hallitus kutsuu osuuskunnan jäsenet osuuskunnan varsinaiseen vuosikokoukseen joka pidetään torstaina 2.3.2023, osuuskunnan uusimman jäsenen, Keimola Golfin tiloissa, klo 18-20.

Esityslista ja materiaalit lähetetään viimeistään 23.2. sähköpostitse kaikille jäsenille. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja mikäli et pääse osallistumaan, toimitetaan kokouksen pöytäkirja myös kokouksen jälkeen kaikille jäsenille.

Huomio: Jotta voimme vahvistaa sopivan kokoisen tilan sekä varata kahvitarjoilun Keimola Golfin tiloihin ajoissa, ilmoitattehan mikäli tulette osallistumaan kokoukseen linkin kautta joka on lähetetty kaikille jäsenille sähköpostitse, viimeistään 14.2. Linkin kautta voitte myös ehdottaa asioita käsiteltäväksi kokouksessa sekä päivittää sähköpostinne, mikäli tämä on vuoden aikana vaihtunut.