Kevätpäivitys

Nyt kun kevät on alkamassa haluaisimme muistuttaa kaikkia vesi- ja jätevesiliittyjiä siitä että putkiston päälle ei pidä istuttaa puita. Puunjuuret voivat aiheuttaa vahinkoa putkistoon vuosien varrella.

Tiedoksi myös että Metropoli lab on HSY:n toimesta tutkineet koko verkoston veden laatua 9.3. jolloin kaikki arvot ovat olleet normaalit, eikä mitään poikkeavaa ole ollut maun tai hajun suhteen. Teetimme osuuskunnan toimesta myös omat tutkimukset Metropoli labin toimesta 7.4.2021 Länsi-Keimolantiellä, ja tulokset sielläkin olivat täysin normaalit.

Metropoli labin lausunto osuuskunnan näytteestä: Näytevesi täytti tutkituilta ominaisuuksiltaan talousvedelle asetetut mikrobiologiset ja kemialliset laatuvaatimukset ja -tavoitteet. (STM asetus 1352/2015, 683/2017)

Muistutus myös vesimaksuista: Eräpäivä on mennyt ja edelleen on monta laskua maksamatta. Jatkossa automatisoimme prosessin muistutuksien ja perinnän suhteen, sillä laskujen seuranta on vienyt erittäin paljon resursseja. Varmistattehan siten että yhteystietonne ovat ajantasalla ja että laskunne myös menee maksuun, jottei tule turhia muistutusmaksuja tai että laskut eivät mene perintään. Mikäli teillä on kysyttävää laskujen suhteen voitte olla yhteydessä osoitteeseen: laskutus@vestranvesiosuuskunta.fi