Jäseneksi?

Vesiosuuskuntaan liittyminen

Vestran vesiosuuskunnan jäseneksi liitetään kiinteistö. Tämä tarkoittaa että mikäli henkilö omistaa useamman kiinteistön ja toivoo että nämä liitetään osuuskuntaan, on suoritettava yksi hakemus kiinteistöä kohti.
Kiinteistön jäsenyys pysyy vaikka kiinteistö myydään, jolloin kiinteistön uudet omistajat ovat automaattisesti vesiosuuskunnan jäseniä. Siten ei myöskään tarvitse irtisanoutua vesiosuuskunnasta kiinteistön myymisen yhteydessä.

Mikäli olette muuttanut kiinteistöön joka ei ole osuuskunnan jäsen, tai rakennatte uutta taloa alueelle, voitte pyytää jäsenhakemusta täältä. Kaikki uudet jäsenhakemukset vaativat osuuskunnan sääntöjen mukaisesti hallituksen hyväksynnän ennen jäsenyyden myöntämistä.
Jäsenyyden hinnat löytyvät hinnastosta.

Vesiliittymän tilaaminen

Osuuskunnan jäsenet voivat tilata vesiliittymän osuuskunnalta. Sillä alkuperäinen hanke on jo saatu suoritettua, hyväksymme jälkiliittyjiä hinnaston mukaisesti. Jälkiliittyjänä päätät itse urakoitsijasta ja vastaat itse kaikista urakointikuluista. Huomioithan että myös jokainen uusi liittymä tulee sääntöjemme mukaisesti hyväksyttää hallituksella.

Ole yhteydessä hallitukseen mikäli olet kiinnostunut liittymästä tai jo olemassa olevan liittymän korotuksesta. (tulpat, vain vesi tai jätevesi-liittymät)

Kuituliittymän tilaaminen

Osuuskunnan jäsenet voivat tilata vaokuituliittymän sekä valokuitupalvelun osuuskunnalta. Sillä alkuperäinen hanke on jo saatu suoritettua, hyväksymme jälkiliittyjiä hinnaston mukaisesti. Jälkiliittyjänä päätät itse urakoitsijasta ja vastaat itse kaikista urakointikuluista. Huomioithan että myös jokainen uusi liittymä tulee sääntöjemme mukaisesti hyväksyttää hallituksella.

Ole yhteydessä hallitukseen mikäli olet kiinnostunut valokuidusta.

Muita kysymyksiä? Ota yhteyttä.