Kuituhankkeen päivitys

Osuuskunnan valokuituhanke etenee hyvää vauhtia. Runko kuidulle on valmis ja kiinteistöt etenee hyvää vauhtia; noin 3-5 kiinteistöä päivittäin saavat kuidun hitsattua ja päätelaitteet asennettua. Huomioittehan että asennuksen jälkeen verkkoyhteys ja sitä myötä pääsy internetiin on vielä pois käytöstä. Verkkoyhteys toimii kun punainen maapallo-ikooni muuttuu vihreäksi.

Verkkoyhteyden päälle kytkeminen on nyt täysin riippuvainen Empowerista; Telian urakoitsija josta olemme ilmoittanut aikaisemmin. Tarkentavia aikatauluaj ei olla saatu, mutta toivomus on että työt alkaa lähipäivinä ja kestää 2-4 viikkoa.

Tiedämme että kaikki odottavat verkkoyhteyden kytkentää ja ilmoitamme edistyksestä välittömästi kun saamme lisätietoa aikatauluista. Tarkempaa tietoa päätelaitteesta ohjeineen on myös työn alla ja toimitetaan kuidun tilanneille kohtapuolin.