Valokuidun aikatauluista

Valokuituprojekti etenee ja PTR Sähkö aloitti hitsausurakan 16.2. Maston laitetilan hitsaus on suoritettu ja urakka siirtyy nyt jatkoskaivoihin.

Telian runkokaapelin veto Empowerin toimesta, joka on edellytys osuuskunnan verkon käyttöönottoon, on rankan talvisään takia myöhästynyt. Tieto jonka olemme saaneet on että Empowerin asennus jatkuu keväällä ja että heidän osuus tulee olla valmis viimeistään toukokuussa. Ilmoitamme edistyksestä heti kun saamme uutta tietoa.Kiinteistöjen asennukset aloitetaan kun runko on valmiiksi hitsattu.
PTR Sähkö tulee olemaan yhteydessä kiinteistökohtaisesti kun asia on ajankohtainen.

Vielä on joitakin valokuitusopimuksia palauttamatta ja näistä lähetämme muistutuksia kohtapuolin. Mikäli teillä on kysyttävää asian tiimoilta, olettehan yhteydessä jotta saamme kaikki sopimukset sidottua ennen kuin kiinteistökohtainen hitsaus aloitetaan.